Επικοινωνήστε Μαζί μας

Ταπητοκαθαριστήριο Κολοκυθάς Φώτης & Δημήτρης

Κύπρου 10
562 24 Εύοσμος

Τηλέφωνο 2310 762.164

%69%6E%66%6F%40%63%6F%6C%6F%6B%79%74%68%61%73%2D%78%61%6C%69%61%2E%67%72

Υπηρεσίες Καθαρισμού Colokythas New Generation στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης


Η Colokythas NEW GENERATION σας υποδέχεται σ’ έναν καινοτόμο ιδιόκτητο χώρο 1.000 τ.μ., ώστε να σας παρέχει μέσω της πρωτοποριακής της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Βιοκαθαρισμοί

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
Η εταιρεία μας εξειδιεύεται στον καθαρισμό μεταξωτών, σατέν, βαμβακερών, αλκαντάρα και δερμάτινων σαλονιών.
Δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια με μία extra επεξεργασία ξεβγάλματος έτσι ώστε να εξουδετερωθούν τα κατάλοιπα φαρμάκων από προηγούμενους καθαρισμούς.


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται και στον καθαρισμό στρωμάτων με ειδικά υποαλλεργικά απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον, που προστατεύουν από τα ακάρεα και τους μικροοργανισμούς που μπορούν να βλάψουν τον οργανισμό μας.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ
Η Colokytha's NEWGENERATION διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένα μηχανήματα για τον καθαρισμό των χαλιών σας. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς που εγγυώνται άριστα αποτελέσματα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.Βήμα 1ο

Με ένα απλό τηλεφώνημα προγραμματίζεται ηλεκτρονικά η ημέρα και ώρα παραλαβής των χαλιών από το χώρο σας. Τα οχήματα της εταιρείας βρίσκονται online με το τηλεφωνικό κέντρο για την άμεση εξυπηρέτησή σας.

Βήμα 2ο

Κατά την παραλαβή κωδικοποιούνται ανά τεμάχιο μέσω barcode με μοναδικό κωδικό.

Βήμα 3ο

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την παραλαβή των χαλιών γίνεται και ο καθαρισμός.

Το χαλί αφού ελεγχθεί προσεκτικά στη συνέχεια τινάσσεται σε ειδικό τιναχτικό μηχάνημα ώστε να απομακρυνθούν οι ξηροί ρύποι. Στη συνέχεια διαχωρίζεται σε : Μεταξωτό, Χειροποίητο Μάλλινο, Μηχανής, Χειροποίητο, Δερμάτινο. Και ανάλογα με την ποιότητά του, καθορίζεται η μέθοδος με την οποία θα καθαριστεί.

Βήμα 4ο

Λεπτομερές και επαναλαμβανόμενο πλύσιμο – ξέβγαλμα (και από την κάτω μεριά) των χαλιών με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, έτσι τα χαλιά σας αποκτούν βελούδινη υφή, ευχάριστο άρωμα ενώ τονώνονται τα χρώματά τους.

Βήμα 5ο

ΑΦΥΓΡΑΝΣΗ. Μετά τη διαδικασία πλυσίματος το κάθε χαλί τοποθετείται σε ειδικό φυγοκεντρικό στεγνωτήριο το οποίο απομακρύνει την περιττή εργασία χωρίς τον κίνδυνο το χαλί να ξεχειλώσει, να ξεβάψει, ενώ τα κρόσσια γίνονται πεντακάθαρα!

Βήμα 6ο

ΑΠΛΩΜΑ. Κατόπιν τα χαλιά απλώνονται σε ειδικά διαμορφωμένο στεγανό χώρο μακριά από τις επικίνδυνες ακτινοβολίες του ήλιου για να μην αλλοιωθούν τα χρώματά τους αλλά να στεγνώσουν 100%.

Βήμα 7ο

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ. Στο στάδιο αυτό το χαλί σκουπίζεται και χτενίζεται διεξοδικά. ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ και στη συνέχεια τοποθετείται σε ειδικά διαμορφωμένη σακούλα  οποία αφήνει το χαλί να αναπνέει.

Βήμα 8ο

 Η φύλαξη γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι τόσο από κίνδυνο φωτιάς, κλοπής και πλημμύρας, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει 24ωρη κάλυψη από κεντρικό σταθμό παρακολούθησης.

Στην αρχή